Náš príbeh

Orechini je slovenská rodinná firma, v ktorej sa zameriavame na pestovanie ovocných stromov, predovšetkým orechov, jabloní a olivovníkov. V súčasnosti sa v našich sadoch nachádzaviac ako 20-tisíc šťastne žijúcich stromov, ktoré sme vysadili na približne 70 hektároch pôdy.


Do našich sadov sme vysadili tradičné a overené odrody. Celá produkcia je založená na trvalo-udržateľnom hospodárení pri dodržaní všetkých zásad ekologického pestovania BIO produktov.

Skutočne zdravé,
neskutočne dobré.

Vlašské orechy

Orechy sú vypestované, skontrolované, spracované a zabalené priamo na našej farme Orechini, aby sme zaručili produkty prvotriednej kvality. Sú bohaté na vitamín B, Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny. Tvoria ideálnu potravinu pre lepšiu pamäť a prispievajú k znižovaniu LDL cholesterolu v organizme. Pre najväčšie možné zachovanie výživových hodnôt ich uchovávame v chladenom sklade. Naše odrody sa vyznačujú nádhernými zlatistými jadrami a maslovou chuťou.
sk_SK
list

Špeciálna ponuka IBA pre členov Orechini klubu!

Staňte sa členmi vernostného programu a nakupujte za špeciálne klubové ceny. Stačí sa registrovať alebo prihlásiť do vášho existujúceho účtu na orechini.sk a nakupujete za klubové ceny už navždy. Nezmeškajte túto príležitosť. Akcia platí od 1. 7. do 14. 7. 2024