1. Zmiešajte petržlen, vlašské orechy, cesnak, 3 lyžice citrónovej šťavy, olivový olej a korenie. Odložte bokom.
2. Zamiešajte korenie, soľ a kajenské korenie. Mixom posypte filet z lososa.
3. Vo veľkej panvici zohrejte 2 lyžice olivového oleja. Lososa položte kožou nadol. Varte 5 minút. Obráťte lososa a potom ho varte ďalších 5 minút.
4. Na lososa nalejte ¼ šálky (60 ml) citrónovej šťavy. Varte ešte 3 minúty, kým sa citrónová šťava nezredukuje. Vypnite a dajte lososa mimo variacej dosky.
5. Na lososa natrite petržlenovú zmes z vlašských orechov. Ihneď podávajte
Dobrú chuť praje Orechini 🙂
Staňte sa členmi vernostného programu a nakupujte za špeciálne klubové ceny. Stačí sa registrovať alebo prihlásiť do vášho existujúceho účtu na orechini.sk a nakupujete za klubové ceny už navždy. Nezmeškajte túto príležitosť. Akcia platí od 1. 7. do 14. 7. 2024